Hedda & Anna

Sunny

Kategori: Hedda

 
Hej!
 
idag är det jätte fint ute och de passar jätte bra för vi ska till idre fjäll idag. Men det är väldigt kallt ute men det är egentligen bara skönt. Hoppas ni får en bra dag
 
 

Igår den 26 Febuari

Kategori: Anna

Godmorgon!
Han inte blogga igår men det var en sjukt rolig dag! Först vaknade jag runt 8 och ja typ åt frukost och så och min lillebror fick feber mindre kul men han fick sova resten av dagen. Runt 10 var jag ute i backen och träffade Isabella och Nathan och vi åkte mot pinkpark och träffade Oscar och då hängde han med oss och vi åkte och gjorde en kex chocklad jakt och gjorde klart den på 2 timmar? Och åkte lite till och åt sen lunch och åkte lite till sen efter det. Efter det stack jag Isabella och Oscar till hotel bar/resturangen och drack varm choklad och det va mysigt! Sen så åkte jag,Isabella och våra familjer på en Sean Banan konsert...lol. Nej men den var riktigt rolig han är så jävla skön ska lungt rösta på honom i melodifestivalen finalen "det är inte fult att rösta gult" ;)


Här är lite bilder från gårdagen!

Älska Skidor

Kategori: Allmänt

Hello!
 

Igår åkte vi i Idre med Ebba och det va jätte kul! Det var jätte fint väder hela dagen så vi tog massa bilder, både med min och ebbas kamera. Och ebba har ju en jätte bra kamera så hon fick massa bra bilder. Idag så tog jag och siri det lungt hela förmiddagen och sen åkte vi skidor. Skidor är värkligen de roligaste som finns, i loove it! Och det är så himla fint här också, ååå jag älskar det. Förlåt att det inte är så jätte bra updatering men internetet är inte de snabbaste om man säger så. Och det går jätte segt att ladda upp bilder så de kommer mer när jag kommer hem. Men nu ska vi kolla på top model och sen bara ta det lungt, dem har en jätte mysig stuga med jätte fin utsikt. Älskar de här stället. 
Hörs imårn
 
 
 
 
 

Sälen!

Kategori: Anna

Hejsan! Nu har jag åkt skidor i några timmar med Isabella och Nathan och ätit lunch på McDonalds (standard). Nu ska vi gå och hyra en film eller nåt och sen ta en paus innan vi åker skidor igen!

Recept på Havrepankakor

Kategori: Allmänt

1 ägg
 
2 msk socker
 
1 1/2 dl havregryn
 
1 tsk vaniljsocker
 
Ni steker dem till dem blir lite gyllenbruna och sätter sen på vilket pålägg ni vill
 
 

Första Dagen

Kategori: resor

Hej!
 

Idag var första dagen här i idre. På morgonen åkte vi först längdskidor och sen på eftermiddagen åkte vi slalom. Imårn så ska vi åka med ebba och de ska bli super kul. Jag bloggar från siris dator just nu för blogg.se appen är jätte konstig så man kan inte skriva inlägg. Men imårn tar jag mer mig kameran till idre fjäll också för nu kommer bara bilder från min mobil. Hoppas ni har haft ett bra sportlov hitils. Och vi fick en komentar på att jag skulle lägga upp receptet på havrepankakorna jag gjorde förra söndagen, så det komme ri ett annat inlägg. 
 

Skilodge

Kategori: Anna

Hello! Imorse åkte jag till Sälen! Vi åkte kvart i 9 och kom fram halv 5 och Isabella kom några timmar senare! Bilresan va ett helvete men det är så värt när man kommer hit!

Tog detta kort på kvällen när jag var ute och gick med Charlie (min hund) och dn bild på Charlie i bilen!

Sport Lov!

Kategori: Anna

Hej alla glada norr stockholmare ledsna syd stockholmare!
 
Alla i norra stockholm fick lov idag och dem som bor i södra delen hade lov nu och det här va deras sista dag om mna inte ränkar med helgen så jag antar att dem är ganska ledsna..kanske till och med sitter ensama och äter ben&jerry glass och kollar på sorliga filmer medans dem gråter sig själva till sömns, Ta det lugnt du är inte ensam!
 
Idag hade jag träning som vanligt men vi var bara  6 personer eftersom alla är sjuka och bortresta men jag fick reda på att jag inte har morgon träning imorgon och det är så skönt fast tråkigt för jag åker på söndag till Sälen så då får jag inte träna på hela veckan..:( Imorgon åker Hedda till idre med Siri och Ebba och jag ska träffa min kompis Isabella som jag ska till Sälen med på söndag! Riktigt taggad, det blir min och isabellas 3dje år i sälen nu  så typ en liten tradition!
 
 
 
2 bilder jag tagit under veckan som jag inte lagt up!
 
 
 
 

Idre Imårn

Kategori: Hedda

Hej!
 
 
Imårn vid 9 åker jag och siri till idre. Ebba åker också upp imårn så det ska bli super kul! Och nu är det äntligen sportlov, fast jag kommer typ ändå behöva plugga.....Men det är iallafall jätte skönt. Har precis varit och lämnat mina väskor hos siri och nu sitter jag och pratar med anna. Juste, jag komemr ha med min kamera och ta massa bilder men jag kommer inte ha med mig datorn så bilderna kommer komma upp när jag kommer hem. 
Bloggar mer imårn :)
 

one way or another

Kategori: Allmänt

Hello There :)
 
vet aldrig hur man ska börja ett inlägg  hej ? låter så tråkigt..
Om ni inte visste så har onedirection kommit ut med en ny cover på One way or another och gjort en video som ska samla in pengar till fattiga barn i afrika. Dem är så söta jag dör! Här har ni vidoen!
 
 
 
 
 
Na Na Na NaNa Na Na...tiredTumblr
Last Nacan't back down.

Feeling bhjdak

Kategori: Hedda

Hello!
 

Är på jätte dåligt humör och vill typ bara ligga i sängen och gråta. Jag är ledsen över massa saker, åå orkar inte. Ni vet när man bara vill lägga sig under en sten och bara ligga där i typ 100 år. Skönt att man bara mår så ibland iallafal. Men det är när jag mår så här som musik och låtar jag älskar gör min dag. Det är helt sjukt hur en låt kan få en på ett så annorlunda humör...
Nu ska jag göra läxor och sen sova. Det har varit en vanlig onsdag, inget speciellt hände..
 
 
 

Cupcakes

Kategori: Bakar

Ebba och jag gjorde som sagt cupcakes och dem blev gudomligt goda. Men efter jag hade ätit en dog jag typ.... Men dem va riktigt goda. Och vi hade köpt lite godis när vi va och handlade så i några la vi i dumle, geisha och rollos och det blev faktiskt jäte gott. Men sen så råkade vi göra så att det blev rök i heöa köket för att jaa.... ja vet inte riktigt va som hände..
Ebba är den som har tagit bilderna
 
 
 

Mysig Kväll Med Ebba

Kategori: Hedda

Hei!
 
Idag så var typ alla sjuka så vi var inte så många i skolan. Jag slutade fyra och sen gick jag och Ebba till Workshop för att göra våra masker som vi gör på bilden för vi har inte alls många veckor på oss. Men sen åkte vi hem till mig och åt middag och efter det gjorde vi cupcakes som jag ska visa i nästa inlägg. Klockan blev rätt mycket tillslut så vi bestämde oss för att hon skulle sova äver, eftersom att vi har sovmorgon imårn. Så nu sitter vi på golvet och pluggar lite och sen ska vii lägga oss i sängen och bara prata. älskar sånna hära kvällar :)
På kvällen tog vi lite bilder också och Ebba har lånat min finaste tröja(dock är den lite stor) men jag älskar den. Norsk lusekofte, sååå fina! Jag kör oå lite skidstyle sådär, men det är såhär mina och ebbas kvällar ser ut....haha
 
myy lovoove
 
 

do you really expekt me to come running to you again after everything you did to me?

Kategori: Allmänt

orkar-inte-med-honom-just-nu.
 
Hade jätte ont i huvudet runt 4 så jag somnade då och blev väckt 20 i 8 hade lugnt kunnat sova några timmar till men min mamma hade kommit med chillbox till mig, seröst världens bästa mamma :)
Hann inte ta bild innan jag åt up allt..hehe.
 Förlåt jag måste bara skriva av mig lite som ni inte vill läsa mitt deprissions damp grej nu scrolla vidare....
Okej tror du seröst jag bara kommer gå tillbaka itll idg igen? seröst jag är inte non jävla hund som du bara kan vissla efter. du bruka fan betyda nåt för mig nu kan du bara gå ta dig och försvinna.
 
 
-
Tumblr
 
-
 
Love....
 
-
 
Tumblr
 
-
 
I am not...
-
Words can only do harm.
-
 

-

Kategori: Allmänt

Tumblr_mf07z1ciaj1rbwuqh_large

Dear God thank you for this life and im sorry i dont love it enough

Kategori: Allmänt

Hello!
 
Fortfarande sjuk idag känns som om jag inte träffat mina kompisar på 100 år men är nogg frisk till imorgon fick tillbaka aptiten idag och har ätit nutella och mackor. Idag har jag bara legat i min säng och hållit på med mobilen typ? och kollat på tv eftersom jag har inte så mycket annat att göra förutom det nu.
 
Kollade på världens konstigaste video som en kompis skicka och en till, det finns en slags förening typ kristen och dem kallas Westboro Bapist Church och dem är helt pscycho! dem står dem skyltar över allt och skriker till folk att gud hatar dem och bögar och en kastade ut sin dotter ut ur sitt hus och hennes syskon som va typ 3 år gammla sa att dem hatade bögar och skrattade åt deras syster? seröst va där det här för värld!? deras barn och dem åkte till en begreavning för folk som hade dött i krig och skrek taskiga saker asså jag fattar inte deras problem men dem blev utägda i CA kolla på videon,
Här är några videos som jag kollade på heeeelt siiiiick
 
 
 
 
 

Vår Outfit

Kategori: Mode

I WANT THIS SOOO BAD!
Det var en riktigt snygg outfit som inte skulle vara fel nu till vår

Dagens Outfit

Kategori: Dagens Outfit

 
Jeans från Cubus // Blus från Odd Molly // Baslinne från H&M
 
 

18 Febuari

Kategori: Allmänt

Hej Allesammans!
 
Förlåt att jag inte bloggat idag för det mest har jag bara legat i sängen och kollat på The Big Bang Theory och känt mig helt hemskt och äcklig. Börjar känna mig lite bättre faktist tog ett varmt bad innan och gjorde hår inpackning och ansiks mask så jag känner mig mindre äcklig nu haha. Har inte äit så mycket idag förutom ett äpple som jag doppade i jordnöts smör som burkar smaka himmelskt men smakade ingenting alls idag eftersom jag är så förskyld så det va inte kul. Jag fixade också en PRAO till mig och Hedda idag på bikbok fast hon i telephonen fattade nogg inget jag sa för jag är så förskyld och hosta efter varje ord nästan haha och jag har typ lock för öronen så jag vet inte riktigt vad hon sa men jag tror vi har praoen haha.. annars så är det sucks too be you..
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
Gift dig med mig tack?
 

Sunday

Kategori: Bakar

Hello! Idag är det söndag och dagen har varit väldigt mysig hitils. Oftast hatar jag söndagar men den här var faktiskt helt ok. Till frukost/lunch gjorde jag havregrynspankakor. Riktigt gott faktiskt, jag kan lägga upp recept någon dag. Men om jag hade haft norsk brunost hemma skulle det varit heaven, men de hade jag inte.
 
Sen har jag pluggat resten av tiden. Men det har inte varit så jobbigt för jag kan typ allt redan, allt ska bara falla på platts ordentligt. Men nästa vecka är sista veckan innan sport lovet. Är riktigt taggad på Idre med siri och Ebba.
 
 
 

Nike Jogging Skor

Kategori: New in

Igår köpte jag nya spring skor från Nike. Dem heter Wmns Nike Dual Fusion Run Shld. Dem var små i storlek så jag fick köpa 40. Men dem är jätte sköna och lätta och dem är bra om man har ont i knäna som jag har. Så jag är jätte nöjd med dem.
 
 

#jaghatarattvarasjuk

Kategori: Allmänt

Hejsan! Igår måste ha vart en av dem sämsta dagarna i mitt liv eller jag har aldrig vart så sjuk! Jag somnade först av alla i fredags när jag och mina kompisar sov över hos Madeliene och jag vaknade flera gånger och va helt yr och kallsvettig och sen vaknade jag kl 8 och då mådde jag verkligen dåligt hela mitt huvud bara snurrade och då gick jag på toalletten och då kunde jag knappast gå kändes det som så då väckte jag Hedda och vi väckte Madeliene och sen kom min Mamma och hämta mig och jag åkte hem och somnade till 11 tror jag och då hade jag 40 graders feber och klarade inte ens att gå till mitt badrum som ligger 15 meter bort och somnade om igen till 1 och somnade halv 2 igen till kl halv 5 sen va jag vaken ett tag till 7 nästan och somna igen. Så jag har mest sovit igår? Idag mår jag lite bättre och så men mår fortfarande jätte dåligt, orkar inte va sjuuuuk :(
 
 
 
bild som jag tog från Hannah och Maddes blogg på mig och Hannah :) ( http://tjaaafan.blogg.se )

Kamera

Kategori: Allmänt

Hello! Igår var jag med lite kompisar och vi hade jätte kul, sen sov vi hos madeleine. Men på morgonen så väckte anna mig och hon hade 40 graders feber stackarn. Sen gjorde vi amerikanska pankakor(standard), såå gott. På dagen var jag och köpte skidkläder och nya gympa skor som ni ska få se sen. Nu blir det vampire diaries resten av kvällen. Och förästen så är min kamera fixad. är sååååå glad och nu kommer det börja komma massa bilder igen
 
 

Beat it....haha

Kategori: videor

Your just not worth my time or tears anymore

Kategori: Allmänt

orkar inte världens sämsta alla hjärtans dag, krossat hjärta och tårar, kul.
Precis kollat på min favourite depp film Ps. I love you och gråter men jag vet inte vad det är jag gråter för igentligen.
Nästa alla hjärtans dag vill jag att en kille ska förstöra mitt läppstift istället för min mascara.
Annars har min dag vart ganska bra! Ätit onyttigt och gjort american panncakes med Hedda :)
 
 
 
 

Training Inspiration

Kategori: träning

När det blir vår och när det inte ligger snö på vägerna så ska jag och Anna börja träna. Vi gör det inte för att bli super smala men den är skönt och träna och man känner sig duktigt efter. Sen är det alltid nice och ha en snygg kropp, så varför inte ta lite tid och springa 3-4 km och bränna lite kalorier.
Här är lite inspiration, och när man ser sånna här bilder blir man taggad och vill bara ut och träna.

Sad Teens With Happy Faces

Kategori: Anna

Hejsan! Idag var en riktigt skön tisdag! Hade ingen träning idag heller så slapp springa till bussen idag iallafall! Efter skolan så gick jag, Hedda och Ebba till coop och köpte semlor! fettis dagen (pannkakor och semlor dagen) för er som inte visste det och det började snöa sjukt mycket så vi gick till sibylla och åt våra semlor där. Sen åkte jag och Hedda till henne och har tänt ljus och tar det bara lungt! Hoppas ni har en bra fettis dag också!
 
 
Lite bilder vi tog innan extra engelskan, nu får ni också see dagens outfit!

 
 
 

Hair

Kategori: Allmänt

Hello! Igår efter jag hade dushat gjorde mamma en inbakad fläta på mig, och sen sov jag i det och nu ser fin hår jätte vågit ut. åå jag vill nästan ha vågiare hår. Men jag orkar inte ta i hårspray och massa saker för att det ska hålla sig hela dan, utan det får gå bort bara... Men nu ska jag äta frukost
 

frågor om mig själv

Kategori: Allmänt

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? –  ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? –  ja varför inte?
hur många har du varit kär i? –  ja..
är du kär just nu? –  jag gillar non men inte kär
 
- Tio frågor om dig själv
namn? –  Anna Christina Stefansdotter  Carlsson
när fyller du år? – 3 juni
några piercingar? –  2 i ena örat och en i det andra
vad har du på dig just nu? – en stor tshirt
vilken årstid är bäst? – sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? –  helt utviland och solen skiner!
vad tycker du mest om med dig själv? –  att jag är underbar? haha nej vet inte..
 
- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? –  Hedda tror jag?
vem är den roligaste av dina vänner? –  Madde!
vem är mest partyprisse? –  vet inte..
vem är den du helst har filmkväll med? –  Madeliene!
vem av dina vänner är mest ”evil”? – vet inte..
 
- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? –  min syster Andrea hon vet ALLT om mig
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – sådär
vem är farligast i din familj? –ingen är direkt farlig..
vem ser roligast ut i din familj? –  Jag såklart?
vem är coolast? –  Jag?
har ni något husdjur? –  En hund Charlie
vem har du mest gemensamt med? – min lillebror chris för vi spelar båda basket kanske?
vem står för underhållningen? – vet inte..
vem sover du oftast med? – själv?
- 10 frågor om idag
vad har du gjort? – basketmatch och kompisar
har du varit glad idag? –  både och
har du varit ledsen idag? –  jaa
har du gjort något bra idag? –  aa spelat basket
vad ska du göra nu? –  svara på det här och sen sova
har du gjort något dåligt idag?  -  kan man säga..
vad har du ätit idag? – mat
har du duschat idag? – yeees
är du trött nu? – aa
vad händer imon? –  Skola och träning
går du i skolan? –  aaaa
har du varit i skolan idag? –nope
 
 - ANNAT
Hur mår du just nu? – Glad typ? 
Har du piercat dig? –yeepp
Är du hungrig nu? – nee åt midag någon timme sen
Vad är klockan nu just nu? –  22:19
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – blogg.se och weheartit.com
 

We see what we want

Kategori: Allmänt

Plugg, plugg och mera plugg. Har massa jobbiga läxor den här vecka och känner bara för lov. Och sen är det massa annat jobbigt jag har att tänka på. Men men, livet kan inte alltid vara på topp. Om två veckor blir det Idre med Siri och Ebba! Ååå va kul det ska bli! Ska fortsätta plugga nu....
 

Kissing burns 6.4 calories a minute. Wanna workout?

Kategori: Anna

 

Mysig Helg!

Kategori: Anna

Hola Amigas
 
Min helg har vart super mysig! I fredags så sov jag över hoss Hedda och kollade på min match (spela inte) och på lördagen så åkte jag in till stan med mina föräldrar och shoppa lite och åt lunch med dem och åkte sen till Madde på kvällen och vi åt kött och pomfritt och Ben & Jerry glasssss aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh det va gott och kolla på big bang thery och pratade och fota lite och jag har bytt profil bild nu efter typ 100 år!
 
 
 
 
 

New In (torsdags)

Kategori: New in

Cubus 69:- & 20 :-
 
Cubus 50 :-
 
Cubus 129:-
 
50:- 100:- 120:-
 
Cubus 99:- 
 
Cubus 50:-
 
Cubus 50:-
 
Jag är så glad för jag köpte allt förutom sminket på rea! Typ första gången jag hittar något när det är rea

New In (idag & igår)

Kategori: Anna

Hejsan! Var i stan idag med mina förädrar och köpte 3 tröjor och ett par jeans igår med Hedda på Täby
 
Cubus 199kr
 
Cubus 49 kr
 
Kapphal 199 kr
 
 
Cubus 299 kr

Gymnasium

Kategori: Tipps

Det känns som att alla redan vet vilka gymnasium och linjer dem ska gå på efter nian. Och jag har liksom aldrig tänkt på det, men det kanske är dags...? Men jag sökte iallafall runt på internet och kollade på lite olika skolor och linjer och jag hittade faktiskt några som lät roliga och intressanta. 
 
Det fanns massa olika skolor men dem som jag tyckte såg bra ut var Jensen Norra, den såg bra ut och hade dem linjerna som jag skulle vilja söka till. Sen fanns de Hermods Gymnasium & Östra Real som också hade den linjen. Sen var det lite andra som också såg bra ut.
 
Men dom linjerna som jag tycker verka va intressanta är Ekonomi Juridik, Ekonomi ekonomi, Ekonomi global ekonomi. Jah har läst massa om ekonomi programmet och det fasnade jag för diräkt. Men den fanns ockå Samhälle media som också värkade roligt.
 
Men det är ett år kvar tills jag ska välja, emn det kan alltid vara bra att ha lite koll. Men kom ihåg att välja det man själv vill och inte ta något annat bara för kompisen gör det. Men om båda vill gå det lika mycket är det bara kul! Som ja vet att Anna också är sugen på Ekonomi Juridik,  and thats awesome!
 
 
 
 
 
 
 

9 Februari

Kategori: Allmänt

Hello! Igår sov Anna hos mig och idag vid åtta kom Ebbas hundar som vi ska passa idag. Ååå dom är så mushiii, sötaste hundarna! Men ikväll ska jag på pizzagrej med innebandyn, så det ska bli kul! Men nu ska jag och min syrra kolla på vampire diaries, och sen äta semlor. 
 
 

Q/A

Kategori: Videoblogg

 
Här kommer lite svar från frågestunden, vi var lite halv trötta men haha! Sätt på 1080phd för bättre kvalitet och ha ganska högt på för ljudet va lite konstigt. 

Love u

Kategori: Allmänt

justiiiin biebeeeeer

Spanska Prov

Kategori: Allmänt

Hej! Har spanska prov imårn så måste plugga hela kvällen. Men jag var på täby först och köpte blandannat två tröjor, ett bar bootcut jeans och smink. Imårn är det fredag och jag ska kolla på annas basket match och sen vara med anna resten av kvällen. Men nu måste jag faktiskt plugga! bye bye

Skolan

Kategori: Allmänt

Hello! Sitter på svenskan och lyssnar på musik med ebba. Igår hade jag träning och sen kollade jag på sverige- argentina, sverige förlora ju....Men idag så har jag ingen träning men vi har match så jag ska åka ner och kolla. Förlåt för att jag inte har bloggat på typ en vecka, men jag ska bättra mig.
 
 

-Bilder Från Brunchen-

Kategori: Allmänt

Fler bilder från brunchen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min helg

Kategori: Allmänt

Hello! 
Nu ska jag berätta om min helg!
I fredags så tränade jag och åkte sen till Hannah och vi beställde pizza och köpte godis och bakade cupcakes och kollade på Nikita och den va gryymm! Sen så somnade vi och blev väckta kl  halv 8 tror jag för vi hade match sen. Efter matchen så åkte vi till mig och gjorde American Pancakes och åkte sen till Matilda där hela laget hade brunch och det slutade med att alla rullade ut där ifrån det va så sjukt mycket goda saker?! Efter det så åkte jag,Matilda och Madeliene till mig och sov över och gick till torget och köpte glass,hallon och kola sås och det va såå gooott sen kollade vi på en film som hette burlesk och somnade efter. Vi vaknade runt 8 och kollade på Spirit och åt amerikanska pannkakor till frukost och åkte sen till stan och kollade på The hobbit (andra gången) och sen åkte jag hem och så kom Hedda som skulle hjälpa mig med matten för jag va sjuk i måndags så jag missade mycket och i fredags va jag,Hedda,Siri och Ebba i vällingby och köpte Justin Bieber biljetter och vi va där kl 6 på morgonen till 11? och jag är fortfarande trött från att gå up kl 5 på morgonen i fredags men jag har sovmorgon imorgon så det är lugnt!
 
Hanniiii<3
 
MIn och Hannahs Nyttiga frukost!
 
 
Vi försökte göra en cool hår bild men det gick sådär om man säger så ;)
 
 
 
brunchen!
 
 
och Biooo!