Hedda & Anna

How We Study

Kategori: Allmänt

 
Vi är lite crazy, men men det är så vi är :) 720 p HD för bättre kvalitet. Imårn så har vi matte prov så det är alltså det vi har gjort..... typ. Nej, men vi har faktist pluggat även fast det inte ser ut som det där :P 
 
 
 

@ tennis hallen

Kategori: Allmänt

Hello! Ska plugga matte nu på tennis hallen! Jag är så jävla trött idag det är helt sjukt kommer typ somna här haha men både jag och hedda har matte prov imorgon så vi kommer inte kunna blogga så mycket:(
 
 
Vill ha chillbox så sjukt mycket just nu åhhhhhh den person som ger mig chillbox nu kommer jag älska föralltid

Massage stol med bror

Kategori: Hedda

Sitter i vår massage stol på skolan med Anna. Har snart lektion!

November Favoriter

Kategori: Anna

 
Här är månadens favoriter. Eftersom att november snart är slut, kommer det antagligen en till snart. Sätt på 720 p HD för att få bra kvalitet. Komentera om vad ni tycker :)
 
 
 

Snow

Kategori: Hedda

Hello! Idag har set snöat typ hela dagen. Är så glad! Det var typ meant to be att det började snöa, för jag och Anna har taggat för jul och snö i typ en hel vecka. I LOVE IT.

Ingen Kännsel!

Kategori: Allmänt

Halloj! Efter skolan så stack jag hem till Hedda och vi gjorde nudelsoppa och köpte choklad och bara flummade! Sen följde jag med henne till hennes träning men hon stukade foten så hon tränade inte så vi frös ute i en timme och nu har jag ingen kännsel i mina ben! Åt pizza när jag kom hem och jag ska göra lite matte nu och sen skriva ett kapitel!
 
 
Saknar när man va liten livet va så enkelt!

Tjiena Tjiena

Kategori: Anna

Hello! Sitter med Hedda nu och har det trevligt vi börjar 20 i 10 idag så vi tar det lungt! Vi ska typ boxas idag i skolan så jag är lite nervös över det just nu!


 

Last year, I asked Santa for the sexiest person ever for Christmas. I woke up in a box.

Kategori: Allmänt

Random inlägg med bilder som jag tog på photoboth i sommras! Mobba mig inte tack! xox
 
 
 
 

A thousand years.

Kategori: Anna

Ciao Ciao!
 
Hade ingen fys idag tack och lov vet inte varför men den va inställd! Ska äta snart och sen ta det lungt ska kanske see en jul film vi får see om jag orkar! Det har regnade nästan hela dagen idag usch älskar regn men inte det här äckliga kalla regnet!
Månadens låt är a thousand years! Helt underbar och mysig älskar den!

Vardags Sminkning

Kategori: Hedda

 
Här är min vardagliga smikning. På torsdag kommer en video på anna också. men efterso att hon inte har en kamera än så blir det från min kamera videosarna kommer i från. Hade maskara sen innan men hope you like it :)
ps: 720p hd kvalitet
 

Washapenin

Kategori: Hedda

Hej hej :D

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Heihei! 
Vaknade ett tag sen och känner mig inte så bra men jag åker till skolan andå för det känns taskigt att va hemma halvsjuk när mina basketbuddies har fys så jag kommer och lider med dem! 
Tappat bort mitt smink så jag har panik just nu och springer runt och letar. Är verkligen inte på bra humör idag så förlåt kära vänner om jag är dryg jag orkar bara inte va glad när jag har ont i huvudet.
 
 

Cozy Time

Kategori: Hedda

Ligger i min säng med te och en bok. Jag är så trött att jag håller på att dö, men ändå så vill jag ligga uppe och bara ta det lungt. Det ska ju typ bli snöstorm på ons/tors och jag är typ taggad. Men fatta va cozy det blir när man fixar allt julpynt och sen finns det snö utomhus. Och mama har redan börjat spela julmusik i våra högtalare. 
Och jag gillar att det blir mörkt tidigt även fast man blir trött så är det mysigt. 
 
 
 
 
 

Julen börjar komma!

Kategori: Anna

Hello! Lyssnat på miseltoe albumet och har tagit ett varmt bad! Min mamma har börjat pynta lite så jag börjar komma in i julstämmningen! Vi börjar pynta tidigt nu eftersom vi inte kan pynta så mycket i florida på julafton. Jag är så taggad på julen, Varmchoklad,snö,stickadekoftor,uggs,julfilmer,familj,kompisar åhhh det är mn favorit högtid på året!

Fotboll

Kategori: Hedda

Då är måndagen avklarad. So provet gick bra och nu sitter jag och väntar på att Olivia ska sluta så att vi kan gå ner till dip. Orkar inte mer skolan just nu, för jag kommer ha minst två prov varje vecka ända tills jullovet. :/

Min vecka

Kategori: Allmänt

Hello! såg att Hedda skrev hennes planer för denna vecka så jag gör detsamma!
 
Måndag: Städa rummet+ träning
Tisdag: träning + fys
Onsdag: rensa ut rummet och städa.
Torsdag: Vara med Hedda vi ska göra en videoblgg då så det blir kul!
Fredag: Träning? Xfactor!
Lördag: åker till lund tidigt på morgonen för en släkt fest för min mormor
Söndag: i lund hela dagen och sen åker jag hem på kvällen
 
Tyckte denna bild såg ganska proffsig ut på min hund efter att han badat i lera eller det ser ut som det..

The Less Routine The More Life

Kategori: Allmänt

Då var det dags för skola da. Börjar inte försen halv tio så det är skönt. Tänkte berätta hur min vecka ser ut. Idag ska jag träna, på tisdag vet ja inte, onsdag träna, torsdag vara med anna, fredag x factor, lördag fotbollscup + familjegrej och söndag är lite oklar :) så det är typ min vecka. Måste gå nu, hörs sen. Önska mig lycka till på so provet!
 
 

Matte kan dra till china.

Kategori: Allmänt

 Hellu! Ska börja plugga matte nu och jag orkar inte jag vill bara slå ner den personen som gjorde matten eller bestämmde att det är viktigt det är lungt mitt sämsta ämne och det är ju liksom ett viktigt ämne så det suger. Sen ska jag nogg ta ett varmt bad fast jag dushade innan men jag känner mig för det och tar en varm kop choklad!
Var hoss Hedda ett tagg innan och vi gjorde lite videos så ni kan söka på oss på youtube sök bara på heddaanna så kommer vi upp!

Christmas Time

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig jul och jullov. Ska bli så skönt. Längtar tills man frå sätta upp granen och få julklappar. Hoppas jag får det jag önskar mej. haha nej, men det ska iallafall bli skönt. Man märker på alla reklamer på tv och typ överallt att det börjar bli jul. Det ända som fattas nu är snö.......
Täby Centrum
 
 

Fuck Monday

Kategori: Allmänt

Hej! Imårn är det måndag, vilket menas med skola. Är verkligen så otaggad som man kan bli. Sen har jag So prov också som jag och Anna har skrivit och berättat typ tusen gånger.....men ja, det är inte kul att plugga på helgen när man kan göra andra roligare saker. Efter skolan imårn har jag iallafall träning som vanligt. Sen ska jag till mamma också. På fredag ska jag, anna och siri på x factor och se ISAK!!! MY LOVE :) Men vi pratade idag om att kanske göra en tävling där man kan vinna något roligt! Men det får ni inte se nu. Ska duscha och plugga lite till. Kanske göra en till video om en grej
 

10 Saker Vi Hatar

Kategori: Allmänt

 
Vi hade lite tråkigt så vi gjorde en video just for you! Haha, men som på förra videon sätt på 720p hd för bättre kvalitet.
Enjoy
 

Life is simple, Eat,Sleep, Play Basketball and repeat

Kategori: Allmänt

Hejsan! Ska fixa mig nu snabbt för jag har bråttom eller har inte riktigt bråttom men jag vill komma till hallen nu så jag kan kolla på lite matcher! Hedda ska åka på non konfa grej om någon halvtimme tror jag för den skulle börja 11? så vi får see om hon kommer kunna blogga så mycket idag! Hon ska försöka hinna att kiomma på min match för jag vill att hon ska ta bilder när jag spelar för jag har typ inga bilder på det och såklart lägger jag upp dem på bloggen sen!
 
Jag och Ebba på grönan ett tag sen! Har inte träffat dig på sjukt länge Ebba om du läser det här vi måste träffas snart igen! 

Livet rullar på

Kategori: Anna

Hello! Kom precis hem och jag sitter och lyssnar på musik! Det är tur att thanksgiving bara är en gång om året för anars hade jag vägt 100000 kilo. Träffade Emma, Anna, och Ulrika där och det va kul vi kollade på 27 dresses och den första twilight! Jag är as taggad till imorgon ska spela matchen men den va tidigare än jag trodde och det betyder att jag måste gå up tidigare :( 
Nu ska jag iallafall ta det lungt och gå lägga mig tidigt och skirva ett kapitel till novellen tror jag!
 
en bild på maten så gott! :) Följ mig gärna på instagram @annacarlssonss
 
 

Video Blogg

Kategori: Allmänt

 
 
Sätt på 720p HD för att få mycket bättre kvalitet. Jag bara gjorde lite, och den blev inte så jätte bra men det var första gången s¨å ni behöver inte mobba mej :) Hoppas ni gillar den.
Om ni vill att vi ska göra video bloggar får ni komentera
Kram
 

ThanksGiving

Kategori: Anna

Hello! Ska iväg på en thanksgiving middag snart vilket är en tradition! Eftersom som mina föräldrar bodde länge i USA och jag föddes och bode där ett tag så har en del amerikanska traditioner hängt med till sverige bland annat thanksgiving!  Min kompis Anna soms familj håller middagen kommer va där också så det blir kul för jag får nästan aldrig träffa henne! Imorse vaknade jag,Hannah och Madeliene runt 11 och det va skönt att få sova ut! Sen kom Vera och Madde och vi åt american panncakes och sen en timme senare spagetti köttfärsås sen blev det friberga häng resten av dagen kollade på en match och tränaren till ena laget va helt störd förlåt men han va det han skrek så taskiga saker till killarna att dem börja gråta så ja jag får kalla honom störd. Nu sitter jag och plattar håret och ska fiixa mig snabbt och sen åka iväg kommer nogg ta lite bilder men dem får ni senare!
 
 
 
 
 
 
 

SO

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har jag spelat fotboll och nu ska jag börja plugga so. Jag tror anna har kollat på basket hela dagen och sen skulle hon nog till någon grej i stan, så de blir nog inte så mycket bloggning från henne. Ikväll kommer det upp lite bilder och sen ska jag nog se om jag kan komma på något roligt att skriva om :)
Men nu PLUGG!!

Vet inte vad jag ska ha som rubrik?

Kategori: Anna

Hello! Kom precis hem från skolan och ska fixa mig lite och sen åka till mio och täby och sen till min match! Efter matchen ska jag, Hannah och Madeline på non fest vilket är kuul! :) vet dock inte vad jag ska ha på mig för det tar typ 100 år för mig att välja kläder men ibland så tar det bara någon minut?! bror på humöret liksom!
min hund när han tar över min säng :)

Tråååååkigt

Kategori: Hedda

Jag har super tråkigt ville bara att ni skulle veta det -.- jag är på jätte dåligt humör, det känns som att jag är der varje fredag D: wööööö

Notice the ''dying'' in studying

Kategori: Anna

Halloj! Sitter och pluggar och pluggar och pluggar har massor att göra till imorgon blää kommer vara uppe hela natten så fler inlägg blir det wehoo!
 
Jag och fina madeline! Love you!
 
 
 

I'm In Love

Kategori: Allmänt

 
 

Min dag i ner tryckta tagenter

Kategori: Allmänt

 Hello! Förlåt att vår bloggning sög idag! Men var först i skolan som vanligt sen hade jag en extra träning och åkte sen till stallet för at kolla på Ebbas ridning för dem skulle hoppa med Hedda och vi åt varsin toast och jag svälte typ  sen åkte vi till täby och köpte varsin chillbox som vanligt haha och popcorn och kollade på Breakingdawn part 2 och jag har aldrig vart en twilight fan eller så men den va så sjukt bra jag grät,skrattade och höll på döda Hedda för jag typ blev så jävla spänd! En kille började gråta bredvid mig också så jag var inte själv ;)
Den får iallafall 5/5 av mig! Måste plugga matte nu så tagg på det! Bloggar senare!
åhh så bra!

Engelska Sucks

Kategori: Hedda

Hello! Sitter på engelsk nu med Ebba. Ikväll ska jag och Anna på bio, men innan ska vi kolla på Ebbas ridning. Tog med min kamera så jag kan ta lite bilder som jag kan lägga upp sen.
Bye Bye :D

Love Sucks

Kategori: Anna

Varför ska jag gilla dig? kan jag inte bara få in det i mitt huvud att jag aldrig kommer få dig?måste bara glömma bort honom,men hans leende..

Jogga

Kategori: Allmänt

Hej! va precis ute och jogga med pappa. Vi tog en snabb tur som var 2.5 km. Känner mig väldigt duktig som gick ut och sprang vid halv 10 :) Nu ska jag gå igenm min presentation och sen ska jag läsa min engelska bok. Och förlåt för att jag inte har bloggat så mycket den här veckan men det är nu alla prov och läxor kommer. Så måste lägga ner rätt mycket tid på skolan. Hoppas ni förstår :)
 
Jag var bruuuuuun D:
 

Dagens Outfit

Kategori: Allmänt

T-shirt från Aberecrombie & Fitch/ Byxor från Bik Bok

21 November

Kategori: Allmänt

Hej! Sitter med Anna nu och vi ska plugga. FUN! MEn vi var i täby och åt chill box, anna köpte en kjol och köpte bio biljetter eftersom att vi ska se på Breaking Dawn 2. 
 
 
 
'
 
 
 

sitter på franskan

Kategori: Anna

Hello! Sitter nu på franskan med Siri nu! Alla som känner mig vet att jag hatar franska och är sämst på det!
 
 

Godnatt!

Kategori: Anna

Har bara 6% kvar på datorn så detta får bli en snabbis! Ska tvätta bort mitt smink och tvätta ansiktet och sånt nu och sen ska jag sova! Imorgon ska jag och Hedda till täby och köpa en kjol och plugga massor och hämta up bio biljetter för vi ska see breakingdawn på torsdag efter Ebbas ridning som vi får see hur det går för jag är livrädd för hästar dem är söta på bilder men i verkligheten är dem sjukt läskiga!
Bild från ett tag sen!

Fys du kan gå ta dig

Kategori: Anna

Ja rubriken säger allt helt död nu efter träningen och fysen!Har tagit ett  vällförkänt varmt bad och gjort en hemkunskap läxa som var att göra en fisk rätt och jag gjorde fishnchips äter själv inte fisk man kan kalla mig för en fiskterian men jag gjorde den till min familj! Som sagt helt död just nu men jag ska skriva ett kapitel till imorgon och sova har sovmorgon imorgon så tagg på det tänkte kanske gå ut och springa om jag inte har världens tränings verk eller bara inte orkar helt enkelt men vi får se!
  Bild på min fina älskade hund Charlie!
 

Tips på snabb frisyr!

Kategori: Anna

En snabb frisyr du kan göra hemma innan skolan är halv lockigt halvt platt och halft våfell typ?
 
1.Duscha precis innan du ska sova och sätt upp håret i små flättor
2.sov med det
3. platta flättorna när du vaknat
4.klart!
(bild tagen från www.zengaas.blogg.se
 
 

Godnatt Kära Vänner

Kategori: Allmänt

Bonsoir mes amis (godkväll mina vänner) för ni som inte visste läser jag franska som c språk och har bott i Luxemburg där man pratar mest franska i 2 år så jag kan lite men andå så har jag sämst betyg i det? Men iallafall väntar på en sista grej till provet som Hedda ska skicka till mig och ska sen sova! Jag är super nervös för provet jag kan allting nu men jag är rädd att jag kommer glömma allt imorgon på provet och få hjärnsläpp!? Men jag har redan förbrett allt: lagt fra smink,basketsaker,fys saker, dagens outfit, och har bestämmt frukost som kommer bestå av en smoothie och en macka från gateau brukar inte äta frukost eller kanske typ ett glas juice och ett äpple men jag ska äta en riktig stor frukost nu så jag orkar provet imorgon och fysen!
 
Följ oss på instagram @annacarlssonss & @heddajensen !
Jag när jag simmar med dalphiner för typ 1 år sen föråt för jag bara lägger up gammla bilder hela tiden men jag måste köpa en ny camera för min fungerar inte!
 

My Day

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag hade jag träning vid fem och sen när jag kom hem så lagade jag middag eftersom att vi behövde göra det i hemkunskapen. Men nu så sitter jag och pluggar eftersom att jag har prov. Men jag har inte så mycket att berätta, så jag måste fortsätta plugga.
Anna och jag drack starbucks på son ;)
 

New in

Kategori: Anna

Klänningen jag beställde från Nelly.se com precis i posten och den sitter perfekt, ska ha den på Nyår men mina svarta lita jeffery campbell skor eller ett par ballarina skor med nitar på har inte bestämmt mig! Vilka tycker ni jag ska ha? Kommentera!
Kram!

SO,träna, och plugga

Kategori: Anna

 
Heeejsaaaaan. Sitter med Ebba,Hedda och Lovisa nu på SO:n och vi har en timme nu att göra någon jämförelse grej! Som jag skrev innan ska jag bara träna och plugga idag och imorgon blir ungefär samma fast jag har fys också ''intressant liv'' men på onsdag ska jag till Täby med Hedda och köpa en kjol och lite annat till ThanksGiving! Jag kommer inte kunna göra en dagens  outfit idag men Hedda kommer göra det senare men hon har träning direct efter skolan också så ni får vänta på det till ikväll tror jag men nu ska jag jobba på så jag får bra betyg för det skulle verkligen behövas!
 

19 November

Kategori: Anna

Ligger i sängen och lyssnar på musik nu har sovmorgon idag så jag andvänder den fullt ut. Hannah har min jacka för jag glömde den på friberga så jag kommer gå till skolan utan jacka vi får see hur mycket jag fryser igäl idag!
Efter skolan är det träning som vanligt och sen plugg,plugg och mera plugg eftersom det efterlängtade provet är imorgon.Det är bara 11 dagar kvar nu till 1 december, För mig börjar julen då liksom eftersom jag måste fira ThanksGiving innan jag kan komma in i en julstämning men det ska jag fira på lördag fast det är på torsdag men det blir svårt att ha värsta middagen på en vardag så det är på lördag men jag vet ej om jag kan komma än för det är RM då och jag vet inte om vi har några matcher då som jag ska spela.
 
Christian och Caitlin <3
 

Mat in my heart

Kategori: Anna

 
hejsan! Rullade hem efter jag åt en sto hamburgare, pomfritt och en stor glass vällförsänt enligt mig ''i love my sixpack so much i protect it with a layer of fat'' kollade på solsiden och den va rolig som vanligt och ska skriva kapitelt till imorgon och sen sova så det här blir mitt sista inlägg!
 
Jag och Annie på Christian Beadles meet and greet i NYC det va sjukt kul han sa att han gillade mina kläder? men iallafall för dem som inte vet ÄLSKAR jag christian han är åhh underbar:) jag är en såkallad ''beadlesbabe''
 
 

Dagens Outfit

Kategori: Dagens Outfit

Hello! Ska ut och äta nu med min kusin,morföräldrar och familj! 
 
Skorta :Hollister, Kjol:forever 21, strumpor:forever 21! Förlåt för dem dåliga bilderna det fick bli från photobooth idag.
 


 
 

Plugg

Kategori: Allmänt

Har suttit och pluggat Biologi i två timmar nu. Egentligen tucker jag biologi är rätt kul så det är inte så hemskt. Men det är fortgarande inte så kul att plugga. Anna skulle ju kommit till mig men hennes kusiner kom så hon kunde inte. Nu är det bara 4 veckor kvar tills jullovet. Det ska bli sååå skönt. Och jag vet att Anna ska åka till Florida. 
 

New In

Kategori: Allmänt

Hello!
Idag har jag varit och köpt lite saker med min syrra och min madre. Vi var i kista så det tog en stund att köra. Jag tänkte först visa allt i ett videoinlägg, men sen blev allt helt kaos så jag struntade i det. Vi kommer säkert lägga ut någon video snart. Men om en stund ska jag börja plugga biologi. TAGGA, eller inte.....
Pyjamas från Bik Bok 300:-
 
 
Skjorta från Bik Bok 200:-
 
Byxor från Bik Bok 300:-
 
 
Bandana från Carlings 49:- (Man har den i håret, kan säkert visa någon gång)
 
 
Ögonfransböjare från H&M 39:-
 
Eyebrow Fix från H&M 49:-
 
Bh från H&M 150:-
 
Concealer från Maybelline New York 109:-
 
 
Hur har eran dag varit?
 
 
 

5 Saker ni inte visste om mig!

Kategori: Anna

det här är tidsinställt så jag vet inte  vad jag gör just nu!
 
 
1.jag är beroende av peanutbutter ar vart det sen jag va 4 år gammal!
2. När jag inte sover över men någon sover jag bara i trosor och en stor gosig tröja
3. Jag hatar kall ost jag älskar pizza, maccheese och så men jag klarar inte av ost blöö
4. Jag fyller år samma dag som min syster så hon är alltså exakt 6 år äldre än mig! 
5. Jag är världens största Onedirection fan ni kan följa mig på twitter @horanisswag
 
 
Lite bilder jag tog när jag åkte helikopter över new york
 
 
 
 
 
 
 

Keep Calm and Play Basketball

Kategori: Anna

Hello! Ska åka om en timme och samlas och kl 11 så ska jag spela en match mot Saltsjö tror jag i Saltsjö! Sen ska jag hem och plugga lite och sen träffa Hedda och på kvällen ska jag äta middag med min kusin, familj och morföräldrar. Jag är sjukt trött just nu så jag är inte så taggad på att spela match men det ändras när jag kommer ditt. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer senare för det brukar aldrig finnas wifi på hallarna vi spelar på.
 
förlåt på dåliga kvaliten på bilderna min mobil camera suger!

Pink Cupcakes

Kategori: Allmänt

Hello!
Idag har jag och Ebba bakat Cupcakes. Jag känner att jag har bakat massa grejer typ hela dagen. Och imårn så ska jag göra en fiskrätt för hemkunskapen.Sen lockade Ebba mitt hår i typ två timmar, och nu ser jag ut som typ gullock. Men annars har jag inte gjort så mycket idag.
 
 
 
 
Ebba tog alla bilderna, va tycker ni? ;)
 

Hurtig tjej!

Kategori: Anna

Helloj! Jag har tagit det lungt idag kollade på bring it on och blev taggad till att träna och gick ut och tränade basket i en timme ungefär! Jag ska kanske beställa ett par nya basket skor idag som jag ''designat'' själv och det kommer stå Anna på dem! Nu ska jag köra lite magövningar och lyssna på musik och ta ett varmt bad!
Tips på hur du kan få motevering till att träna!
 
1.Spara en bild på hur du vill att din mage ska see ut och kolla på den innan du ska träna så du får liksom motevering!
2.lyssna på musik, själv lyssnar jaag på eminem när jag vill tagga
3.om du inte gillar att springa ute vilket jag inte gör spring på ett rullband och kolla på tv jag har själv inget men om jag får chansen så springer jag på rullband!
4.köp nya träningskläder, det behöver liksom inte vara gucci men köp färgglada kläder det gör mig gladare iallafall!
Där var iallafall lite tips som jag andvänder!

American Pancakes

Kategori: Allmänt

 
 
Det var första gången jag gjorde American Pancakes utan ett proffs (Ebba, Anna, Madeleine). Dem blev inte dem finaste men dem var super goda. Sitter och kollar på en cheer film dom går på tv, och den var faktiskt riktigt bra! Men Ebba kommer snart, och jag ska hinna duscha innan. Hoppas ni får en bra dag :)
 
 
 

Önske Lista

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Nu är det ju bara en månad kvar till jul så då är det väll snart dags att börja skriva önske lista.
Det här är det jag önskar mig, eller ialafall det jag har kommit på en. 
 
Vad önskar ni er?
 
 
 
 

Grattis Matilda och Vera!

Kategori: Anna

Hej! förlåt att jag inte bloggade så mycket igår men jag hade fullt up! Efter både jag och Madeliene slutat så åkte vi direct till Mörby för att köpa några grejer till kvällen och träffade Hannah,Madde och Vera där och vi drack starbucks eller såna där färdiga som man köper på mataffärer och dem va sjukt goda drack två och sen åkte vi iväg på vår träning. Efter träningen så fick jag duscha och packa på 30 minuter och sen åkte jag till Matilda för hon och Vera hade en födelsedags grej med basketlaget och vi gjorde ansiktsmask,bastade,åt glasstårta, åt sjukt mycket godis, och kollade på Monsters vs Aliens.Imorse väckte dem oss kl 8 och vi åkte till Coopextra och skulle först göra i ordning frukost påsar och sen dela ut dem runt i stocksund,djursholm och enebyberg men det blev inställt HALLILUJAH och då bestämmde vi att vi skulle träna men ingen orkade så det ska vi inte göra och nu sitter jag hemma halv död men jag kan inte sova nu för nu har jag liksom vaknat. 
Tog tyvärr inga bilder igår för min camera är sönder men ni får hålla ut til jul då jag ska köpa en ny camera i Florida men Hedda har en grym camera så ni får lite bilder från henne och mig ibland!
 

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Kategori: Allmänt

1. Vad heter du? Hedda Beata Jensen

 

2. Hur gammal är du? 14

 

3. Vart bor du? Stockholm/Danderyd

 

4. Hårfärg? Blond

 

5. Ögonfärg? Blåa

 

6. Hur lång är du? 170 cm

 

7. Kär? Nope

 

8. Singel eller upptagen? Singel

 

9. Hur många har du kysst? Vet inte?

 

10. När och vem kysste du senast? Typ 7an

 

11. Har du hånglat med någon av samma kön? Nej

 

13. Hur långt är ditt längsta förhållande? Kommer inte ihåg

 

14. Dumpat någon? Ja

 

15. Blivit dumpad? Japp

 

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Snälla, roliga & omtänksamma
 
 
17. Vad har du för mobil? Iphone 4
 
 
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa och köpa allt jag vill ha ;)
 

19. Favoritland? Norge, England & Usa

 

20. Favoritfärg? Vit, militärgrön och Beige

 

21. Film? Dear John och LOL

 

22. Bok? Sommaren jag blev vacker

 

23. Killar eller tjejer? Killar

 

24. Vad gillar du mest med dig själv? Mitt hår & Mina ögon

 

25. Vad gillar du minst med dig själv? Min mage och mina ben

 

26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Ebba, Anna & Min familj

 

27. En person du älskar - Min kusin

 

28. En person du hatar - ja du..

 

29. Ut och festa eller myskväll? Beror på

 

30. Saknar du någon just nu? Min moster

 

31. Vad är det bästa som hänt dig? När jag åkte på en spontan resa till olso med Ebba, Anna & Sir

 

32. Beroende av något? Justin Bieber & Isak Danielson :P

 

33. Ditt livs största misstag? Säger jag inte här...

 

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? ANNA :D

 

35. Har du några tatueringar? Nej

 

36. Piercingar? 3 st i öronen

 

37. Vem är mest lik dig? Je vet inte, men jag och Ebba har samma craxy humor

 

38. Har du någon förebild? Ashley Benson

 

39. Vad ska du göra idag? Ta det lugnt

 

40. Vad är det värsta du vet? Folk som ljuger

 

41. Vad är det bästa du vet? Mina kompisar

 

42. Vad åt du senast? Indisk

 

43. Vad vill du ha just nu? Jul

 

44. Vad köpte du senast? Vet inte

 

45. Vem är din favorit kändis? Justin Bieber & Isak danielson

 

46. Vilken är din favoritställning? ....?

 

47. Tränar du? spelar Fotboll och Springer

 

48. När går du och lägger dig? Typ 11 halv 12, måste börja lägga mig tidigare:3

 

49. Vad är klockan nu? 19:42

 

50. Är du nöjd med ditt liv? Ganska

X-Factor

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är det en vecka sen jag och Ebba var på X Factor och träffade Isak. Det var den roligaste kvällen på länge. Det börjar nu om en halv timme, så det är bara att sätta sig framför tvn och sätta på tv 4. Jätte taggad på att se Isak sjunga:) Anna är på någon Basket grej ikväll så hon kommer antagligen inte blogga, men ni får nöja er med mig! Efter skolan idag så var jag med Siri och Ebba. Vi gjorde inget specielt men sen behövde jag åka hem och äta middag med familjen. Så det är det jag gör nu!
 
Ser ni hur snygg han är!!! I'm In Lööööööv

I want to be your favourite hello and hardest goodbye

Kategori: Anna

Hej! Beställde precis en klänning till Nyår och nu har jag bara 2 klänningar kvar att köpa en till Jul och en till Thanksgiving! Vi hade iallafall gympa och då skulle man visa 5 saker för läraren medans han filmade det i gymnastik och precis innan så sträkte jag min fot när jag tränade på en rondat men det gick bra och gymnastik presentationen gick bra! Ska sova nu för jag måste verkligen börja sova mer och imorgon är det Matilda och Veras födelsedags sova över grej så då måste man va pigg och inte see ut som en zombie!
 
min favorite låt just nu! Girl on fire (inferno version) av Alicia keys feat Nicki Minaj
 
 
 
 
 
 
 

New Years Eve & Christmas

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig Jul och Nyår. Så jag tänkte visa lite olika klänningar som jag hittade på Nelly.com. Jag brukar inte köpa där men dem har faktist masssa fina kläningar som inte är så jätte dyra. Och när jag har köpt på nätet innan så har storlekarna passat jätte bra.


Vissa av dem finns i andra färger också men tog bara dem som var först.

If your going to live life you have to go thru the ups and down

Kategori: Allmänt

Hejsan! Ville bara säga tack för vi hade 115 läsare på vår första dag och jag hoppas ni fortsätter läsa vår blogg! Hedda var hoss mig i typ en halv timme och jag skulle igentligen åka till MIO men jag får see hur det blir annars så ska jag fortsätta städa och rensa u mitt rum för jag håller på att göra om det! När jag är klar innom några veckor ska jag göra en liten ''room tour'' som jag lägger up här!
 
 

School

Kategori: Allmänt

Hej!
Sitter i skolan nu med Anna, Ebba, Madeleine och Amanda. SKa snart gå iväg till Engelskan. Efter i skolan idag så ska jag åka till stallet och gå ut med min medryttar häst. Imårn är det fredag och jag är så taggad på helg. Imårn ska jag äta middag med familjen, på lördag ska jag vara med Ebba och på söndag så ska jag vara med Anna. Vi hörs sen :)
 
 
 

Godnatt!

Kategori: Anna

Godnatt! Ska skypa nu med min saknade syster och sen sova! Min familj och mina kusiner har precis bokat en resa till Greekland och turkiet i sommar på en kryssning och är sjukt taggad nu för jag har aldrig vart där förut eller på en '''kryssning'' vi ska fira min morfar som fyller år då! Åh så taggad! Sommaren 2013 kommer bli sjukt kul! Basket läger i Italien, konfa med Lovisa, Newyork i 2-3 veckor och Greekland/turkiet!
Kommer bli brunn igen! Var inte så brun på denna bild men den får dugga för nu!

Just Girly Things

Kategori: Allmänt

 
 
cannot wait, I love the snow ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

Kategori: Allmänt

Hej! jag sitter och kolar på Sverige-England just nu. Det står 2-1 till England. Men jag är på jätte dåligt humör, och vet inte varför. Men jag har så underbara vänner som betyder allt för mig. Nu ska jag läsa klart min Engelska bok och sen ska jag duscha. Hoppas ni hejar på Sverige, annars blir det inte så kul!
Kram Hedda
 
 
 

Bloggar jag läser!

Kategori: Anna

Träning

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart iväg på träning. Vi har fys idag och jag orkar verkligen inte det. Så vi ska först springa typ en mil och sen blir det vanlig träning. För er som inte vet så spelar jag fotboll i Fc Djursholm. Sen när jag kommer hem måste jag läsa min engelska bok och ha tråkigt.
 
 
 
 
 
 

I love photos, because they never change, even when pepole in them change.

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu sitter jag och Hedda hemma hoss henne och tar det lungt! Vi har ätit glass. Hedda har träning om några timmar och då ska jag åka hem och plugga lite NO! Det har vart en lugn dag helt enkelt! Vi ska försöka fixa en ny design men ingen av oss vet riktigt hur man gör så vi får se hur det går. 
 
 
Vad tycker ni om bilderna?

Dagens Outfit

Kategori: Hedda

 Hedda- Jeans från Ginatricot/ Tröja från Bikbok
 
Anna- Tunika från H&M/ Spankies (undershorts) från stadium/ Mössa från HPI
 
Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
 

Anna Carlsson

Kategori: Allmänt

Hej! Jag är en 14 årig tjej född 1998. Jag spelar basket och är med vänner på fridtiden och älskar att hitta på spontana saker. Jag har bott i lite olika länder som USA och Luxemburg. Jag bor med min mamma,pappa, 2 brosor (12 och 8)  i djursholm precis utanför stockholm och har en halv syster som bor i USA som är 20 år gammal. Jag kommer skriva mycket om reser som jag åker på och kommer skriva om min vardag! Jag och Hedda driver en novell ( http://onebiebernovell.blogg.se ) Hoppas ni gillar vår blogg&novell och fortsätter läsa den!
 
 Här är en bild på mig!

Hedda Jensen

Kategori: Allmänt

Hej! Jag heter Hedda Jensen och är född 1998. Jag kommer driva den hära bloggen med Anna. På min fritid spelar jag fotboll och är med mina vänner. Jag är halv Norsk så ni kommer ofta få höra att jag åker till Norge, eftersom att jag är där nästan varje lov. Jag går på Viktor Rydbergs Samskola i Djursholm med Anna. Jag har en lillasyster som heter Nora och två lillebrorsor som heter Hjalmar och Hjulius. Jag är ett stort Justin Bieber och Isak Danielson Fan! Hoppas ni kommer gilla vår blogg :)