Hedda & Anna

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag hände inte så mycket men iallafall mycket stress om man säger så.. hade också tandläkar tid och han sa att jag ska typ få tandställning för 100;ade gången men nu ska jag gå tillbaka nästa vecka och göra nåt och skicka typ non ansökan om att få det?
Imorgon bllir en spännande dag kan man säga.. :D men jag måste sova nu för ska gå upp tidigt!
 
 
Min kompis och jag när vi va små från usa och det är hennes födeslsedag idag så Happy Birthday Olivia inte för hon läser min blogg eller tror ja inte iallafall men om hon gör det så.. HEJ OLIVIA! ja man kan ju säga att jag var ett litet underligt barn..
 
 
 

Dagens Outfit

Kategori: Allmänt

Världens tråkigaste outfit menmen
 
Klänning:Modströms
strumpbyxor: H&M
(syns inte i bilden)
jacka: moncler
skor:hunter
halsduk:åhlens
väska:longchamp

Baka Baka liten kaka

Kategori: Allmänt

Hallooo
Jag kommer aldrig baka igen jag svär är helt slut. Först så gick jag och Olympia hem och bakade Kärleksmums till vår engelska och stack då tillbaka till skolan och sen så behöve jag, Hannah och Siri stå och baka cupcakes i hemkunskapen och jag är så himmla trött på att baka just nu och på fredag och lördag måste jag baka igen YIPPIE.. nej men jag är bara verkligen inte sugen just nu!
 
 
Jag imorse innan gympan.
 
 
 

30 Januari

Kategori: Allmänt

Hej! Har precis kommit hem från innebandy träning, och nu är det plugg dags. Idag på skolan gjorde vi masker av någon vit grej, och man fick bara andas genom näsan så jag fick lite panik! Fast egentligen var det ganska skönt för det kändes som ansikts masker. Men vi hörs sen
 
 

Your like a cloud when you leave the days gets brighter

Kategori: Allmänt

Ello Babes,
 
Igar var jag sjuk och hade ont i halsen och satt mest bara och kollade pa gossipgirl..intressant dag.. 

kande mig inte helt frisk imorse och fick ont i halsen igen i skolan sa ja tranade inte idag och kollade
 
pa men jag va inte ensam for Verzor va ocksa sjuk!
Har verklgen ingen blogglust just nu for jag kanner mig inte bra ar hunrig, trott, ont i halsen, och kall.:(
 
 

EGO

Kategori: Hedda

Hello! Sitter i min fysik sal och väntar på att Ebba ska bli klar med en skriv sak vi gjorde. Vi ska till täby diräkt efter för vi ska se filmen Ego på Bio. Sen blir det Läxor på kvällen.

Här kommer två tråkigt bilder, men jag har bildbrist

Min helg

Kategori: Allmänt

Hello! Har inte bloggat i helgen eftersomatt blogg.se appen har inte funkat och jag har inte varit på min dator. Men nu tänkte jag iallafall berätta lite om vad jag har gjort i helgen.
I fredags så sov Ebba över hos mig och vi köpte massa frukt och doppade i nutella. åå det var riktigt gott. Sen i lördags spelade jag match och sen var jag och köpte lite saker till mitt rum. Sen mötte jag upp anna och vi åt sushi på djursholms torg, sen blev de pll och Girl talk resten av kvällen. Och idag var jag på boda borg med ebba och sen blev mamma, jag och min syster bjudem på middag hos dem och det var jätte mysigt. Har haft en jätte bra helg, men imrån är det måndag och skola. Skulle gärna kunnat ha helg några dagar till. Men nu ska jag kolla på vampire diaries och duscha.
 
Hörs imårn!
 
 

Min Söndag

Kategori: Allmänt

Hello, Vart en super skön söndag fast jag har inte kännt mig så bra har sjukt ont i halsen och är försyld men såna här saker brukar gå över, över natten bara så jag är inte så orolig för det. Imorse så behöve jag och Hedda vakna halv 9 för hon skulle åka till Boda Borg med ebbson, jag kollade på 100000 avsnitt av gossipgirl på morgonen innan jag gick och gjorde amerikanska pannkakor och dem va super goda, sen åkte jag och min mamma till ett ställe och köpte lite saker till mitt rum och sen åkte jag hem och kollade på mer gossipgirl ahaha och läst i min engelska bok den är så bra helt sjuukt är typ på sida 110 nu och började på 48 typ?Nu ska jag fortsätta läsa och sen sova för jag är dödstrött!
 
 
 
 

Sleepy Saturday

Kategori: Allmänt

Halloj,
Igår sov jag och Siri över och vi åt först middag och sen såg vi en film som heter An edukation sett den hundra gånger men älskar den hahaha kan inte tröttna fast den är inte så bra igentligen satt vet inte varför..Vi vaknade typ helt random runt 8.. aldeless för tidigt ahahha och åt frukost och sen hade jag träning och den va faktist rolig med tanke på att jag va som en död zombie. Har precis kollat på ett avsnitt av PLL aaa det är så bra jag dör och senare ikväll ska jag och Hedda ha tjejkväll tror jag!:)

Nothing Like Us

Kategori: Allmänt

Hej! Hade matteprov idag, och franska läxa idag och det va piss jobbigt men hade HK idag och vi gjorde semlor så jag är glad, Sen åkte jag och Hannah till mig men hon åkte ett tag sen och om någon timme ska jag åka till min träning och sen ska jag sova över med Siri och Hannah? eller kanske hannah är inte riktigt säker.. men det ska bli kul iallafall!
Är verkligen inte taggad på att röra på mig eller träna just nu eftersom jag kan knappast böja på mig efterosm jag har så mycket tränings verk från gympan låter konstigt att få träningsverk från gympan men den är fan brutal nu när alla håller sina lektioner.
Har verkligen inget att blogga om just nu men ni fick iallaflal ett ganska långt inlägg nu:)
 
Två bästa låtarna just nu!
 
 

So tired

Kategori: Hedda

Jag är så sjukt trött, har varit det hela kvällen så ska gå och lägga mig tidigt, eller iallafall försöka. Har ätit tårta och känner mig som en fet gris, är såå mätt! Jag känner att jag inte har någon aning om vad jag ska blogga om, men hör är iallafall något

I gave you my love but you gave me no breakfast.

Kategori: Allmänt

Halloo!
Idag hände inget speciellt förutom att jag glömde min engelska bok och jag och Hedda sprang hem till mig och hämtade den och åt varma mackor och det va gott.ja så intressant är mitt liv. Hade också min gympa presentation idag och jag tror den gick bra..? eller jag hoppas det!
För någon timme sen tog jag ett varmt bad och bara rensade tankarna och det va skönt.
Imorgon är det fredag wiee! vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon skulle va med Hannah en stund men sen vet jag inteee forever alone problem you know,

ignore the one who talk behind your back, the belong behind you

Kategori: Allmänt

Hello! Igår provtränade jag innebande och det var sååå kul! Och det var så många roliga människor som jag vill lära känna bättre. Men i tisdags kom ju min säng så nu har jag äntligen fått en stor och cozy säng. Idag så fyller mamma år så vi ska äta middag med några kompisar. Och imårn är det fredag! weooo! Men nu ska jag göra min spanska läxa och sen blir det maaaat
 
bilder från i sommras, åå saknar sommaren :(

I know your not good for me but i still fall for that smile.

Kategori: Allmänt

Hallo!
Livet rullar på, jobbat på min engelska presentation idag och gympa presentation och båda är till imorgon nervös som in i helvete men riktigt nöjd med båda! :D
Ska sova nu men är inte trött haha så vi får se hur det bliir! Vet att det här inlägget va sjukt tråkigt men har ingen ''blogglust'' just nu känner jag.
 
 
 

22 Juli 2011

Kategori: Hedda

Hej! Ligger i min säng och kollar på en film från 22 juli 2011. Gud, jag kommer ihåg allt så väl. Jag va nämligen på vårt sommar hus i Norge. Sen på dagen efter vi hade kommit hem från en tur, så satte farmor på tvn och då var det hel kaos. Det hade ju varit en bomb i Oslo och sen en kille som skönt massa på en ö. Min syrra och jag skulle till Oslo dagen efter men vi fick aldrig sätt någonting. Åååå det e så hemskt!

i just want somebody to look att me and think wow shes beautiful.

Kategori: Allmänt

Heej! Kollar på tv och tar de lugnt och det är verkligen heaven har inte vart så här avslappnad på länge men ska börja plugga och bli stressad igen snart! Kom på nu att vi måste verkligen skaffa en header så om non vill göra en till oss skulle det va sjukt snällt ♥
 
#throwbacktuesday baka 50 cupcakes med heddzor och vi failade hela tiden och hedda förstörde nästan hennes camera inte så kul då men ganska kul nu
 

Monday Go away nobody likes you

Kategori: Allmänt

Hello! 
Hade faktist en bra måndag idga, träningen va sjukt kul och jag vaknade typ på rätt sida idag som jag inte brukar göra på måndagar! Ska sova nu ganska tidigt men jag vill verkligen inte va trött i skolan eller orkar inte typ så jag ska sova nu!

Måndag avklarad

Kategori: Hedda

Hej! Nu ligger jag på en madrass eftersom att min nya säng kommer imårn och mamma sålde min gamla igår. Så det blir en natt på golvet! Hade träning och nu ska jag plugga. Har varit en normal dag, och inget speciellt hände. Men imårn är de tisdag och jag slutar 11.20, eftersom att vi har utvecklings samtal. Såå skönt, och samma sak på onsdag.

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Final 8

Kategori: Anna

Är så himmla glad just nu! Vi vann alla matcher i helgen och vi är nu top 8 i sverige alltså final 8 och 1 i gruppen, spelade inte igår och pluggade hela jäkla dagen och är inte direkt taggad på skola nu. Men hade sovmorgon idag och fick sova längre idag än vad jag har fått göra nu i helgen så jag är inte så trött iallafall för att va morgon!
Idag är det bara skola,träning, och plugg wehoo. 
igåår på rinkebyhallen :) Älskar er♥

Plugga, plugga, plugga

Kategori: Hedda

Hej! Sitter hemma och gör klart min So redovisning som jag ska göra imårn. Min helg såg ut så att i fredags sov jag hos siri och Ebba va där en stund. På lördag så var jag och Anna på mörby och köpte presenter till våra mammor. Sen åkte jag hem och behövde plugga -.- Jag har fått så mycket läxor sen ja började. Redan första veckan hade jag massor. Men thats life. Ikväll ska jag ha middags mys med familjen och plugga lite till.
Hoppas ni får en bra söndag :)

Family Time

Kategori: Allmänt

Hello! Igår kom hela min släkt över och min kusin fixa min dator FTW :) men allt har försvunnit på min dator skolsaker,bilder och allt jag har inte ens microsoft word längre så det är ganska kaos!  Idag ska jag plugga och va med min kusin Amandus tror jag och sen träffa Siri en stund ikväll!
 
Jag och min kusin Helena som är i usa på utbyttes år igår!

Florida Innköp

Kategori: Allmänt

 
Här kommer videon som blev lite sen! Sätt på 1080 hp för bättre kvalitet, och ljudet är inte så bra så ha på högsta. 
 

Inte min basta dag

Kategori: Anna

Hallo! Har inga svenska bokstaver pa den har datorn eftersom den e kopt i USA men jag vet att man kan andra satt man kan skriva pa svenska men jag ar ganska oteknisk so det far va sahar nu! Idag fyller min mamma ar so stort grattis till henne varldens basta mamma! Idag vaknade jag runt 8 for vi skulle uppvakta min mamma och det gjorde vi och sen akte jag till Morby med Hedda for ja skulle kopa en grej som jag inte hann kopa tills hennes fodelsedag i morby och kopte aven varldens snyggaste vaska fron H&M blev helt kar i den och sen skulle jag aka till min match som skulle va i Vallingby men jag trodde samlingen va dar den alltid bruka vara i stocksund sa jag akte ditt men ingen va dar och do ringde jag Rebecca och alla va i Vallingby och resten av laget ar och spelar RM och da so fick jag panik for ingen kunde skusa mig for min pappa var i lidingeo och kollar po min lillebrors matcher och min mamma skulle inte hinna skusa mig for om nogon timme kommer HELA min slakt! och do borja jag grata och fick panik och typ skulle ta en buss precis och forsoka hinna med andra halvlek men da sa dem att det inte var nagon ide sa nu sitter jag hemma pa daligt humor.
ska alldeles strax gora ett till inlagg med bilder po vad jag kopte!
 

Sunny day

Kategori: Hedda

Hello! Nu sitter jag och Anna på buss stationen och väntara på att bussen ska komma. Vi slutade 11 idag, för vi har ingen HK. Så nu ska vi hem och göra pasta pesto och äta kakor ;)

Hoppas ni får en bra dag

 

Sömnig Morgon!

Kategori: Allmänt

Hallo! Imorgon är ju hela min släkt här för min madre fyller år och det har börjat komma lite släktingar här och där igår kom min farmor och idag kommer mina morföräldrar och imorgon kommer alla kusiner och så. Idag slutar jag kl 11 och då ska jag och Hedda hem till henne och göra spaghetti carbonara till vår HK  sen har jag träning efter det och sen så skulle jag och Hedda sova över om jag inte har en tidig träning imorgon! Nu vet ni ungefär hur min dag ser ut :) 
Jag och Hannah igår när vi åkte skriskor med klassen!

Behöver sommar just nu känner jag...

Kategori: resor

heart megirl | Tumblr
FacebookTumblr
travel / A Ten Dollar Fontjaninag blogg - mitt gömställe - Nattstad
Tumblrimgur: the simple image sharer
 

Believe

Kategori: Allmänt

I make mistakes time after time....
Where would i be, if you didn´t believe...
 

Hej! Sitter och lyssnar på Justin Biebers skiva Believe medan jag pluggar engelska. Gud, hans texter kills me, älskar dem så mycket! Skulle egentligen iväg på träning förut men sen var det ingen. Men idag var det en vanlig dag på skolan, fast på luchen åkte jag och anna hem till mig och åt amarican pancakes. Imårn efter skolan ska jag iallafall åka och rida och sen lära mig 82 stycken spanska glosor. Asså min spanska lärare är så jobbig, han säger attvi ska lära oss 82 glosor på två dagar?! förstår inte riktigt hur han tänker...? 
 
love this pic
 

Gillar inte killen dig med kläder på så kan du be honom dra, då är dom omogna och absolut ingenting att ha,

Kategori: Allmänt

Tack till den människan som uppfann det citatet
 
-
 
 
 
 

Sometimes you miss the memories not the person.

Kategori: Allmänt

Ja men hallå där!
Idag har faktist var ten ganska bra dag fast det vart en tidag, Hade en helt ok skol dag och sen fick jag Hannah och Madeliene skus till träningen så vi slapp springa till bussen av Hedda's mamma och det va verkligen super duper snällt! Sen hade vi fys och det gick bra och den va inte så jobbig eftersom den va inomhus och jag och Siri fick veta att vårt schema kommer inte ändras på fredagar som det igentligen ska göra för den här terminen har några av mina kompisar slutat typ 3 och jag 1 och vi ska igentligen bytta men jag och Siri ska inte göra det så vi bytter grupp och slutar kl 1 igen så jag är så sjukt glad!! Håller på pluggar och har precis gjort en musik analys till en gympa grej och ska plugga franska orkar inte men måste men bloggar efter! :) Kände också att rubriken va verkligen det jag känner just nu orkar inte vet inte vad jag ska göra helt förvirrad helt enkelt menmen.. och sen så köpte min mamma mig mina favourite godisar att äta medans jag pluggar men jag har redan ätit upp alla nästan opsie?
 
Min drooooog :D

Homework

Kategori: Hedda

Hello! Ebba åkte precis och nu är det dags för läxor. Har så mycket att göra, så det är väl bara att köra igång!

Lite egopics kommer här...

The Less Routine The More Life

Kategori: Allmänt

hej! Idag var det en normal dag i skolan. Efter så gick jag och ebba hem till ebba och bara tog det lungt. Idag fick jag veta en jätte rolig sak som jag är riktigt glad och taggad över. Jag har fortfarnde ont i min fot så går inte på träningen idag. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries. Jag och min syrra har kommit till sesong 3 nu men iallafall, vi hör sen

SovMorgon

Kategori: Allmänt

Hej, 
Är inte trött för första gången på en skolmorgon! Jag ska upp nu och fixa mig och sen dra iväg till skolish och sen efter det är det träning och plugg som gäller! 
 
Tumblr_mgltniipo81qbba4mo1_500_large
 
 

Godnatt Folks

Kategori: Allmänt

Hello! Nu ska jag gå och lägga mig. Min kväll har bestått av läxor och twitter. Imårn är det skola igen, men har sovmorgon så det är lungt. Godnatt

Love Tha Bieber

Kategori: Allmänt

Kände bara för att ha det som rubrik..Men vi vann iallafall mot Hudidnge och är super glad för att vi förlora mot dem ett tag sen med ganska mycket men nu spela alla grymmt! :D Precis gjort lite läxor och sitter geekar twitter nu och sen ska jag sova!
 
Behövde bara lägga upp denna vackra bild på den finaste underbaraste killen på jorden nämligen Justin Drew Bieber <3  Varsågoda säger jag bara :)
 

Match!

Kategori: Allmänt

Hallo! Isabella åkte hem en halv timme sen och idag kollade vi på Domes Day Preppers det är en show om perosner osm trodde jorden skulle gå under och byggde typ hus under marken och massor och det va så kul för dem va så seriösa! Sen så typ snackade vi och bara tog det lugnt, vilket var super skönt. Men nu ska jag åka och hämta Hannah och åka till samlingen och sen åka och spela en match i huddinge mot huddinge haha. Är inte sugen på att spela just nu men måste tagga till!
 
 
 
 
Juste er som känner mig kan följa min personliga instagram @anzoorprivare men annars kan ni följa @annacarlssonss :)
 
 
 
 

13 Januari

Kategori: Allmänt

Hello! Då var det sönadg igen och snart skola. Idag ska jag och mamma åka och prova sängar för jag ska få en ny till mitt rum. Sen måste jag plugga relegion. Men vi hör under dagen

Lazy Sundays

Kategori: Allmänt

Hejsan! Igår efter matchen så kom min kompis som också bott i luxemburg över till mig (isabella) och det va kul för jag har inte träffat henne på typ 100 år! Idag gör jag inte så mycket är förmodligen med Isabella men sen har jag match i Huddinge på kvällen, taggad på att spela match men inte att åka ända till huddinge..
 
Vi är uppe på mitt stökiga gästrum
 
 
 
 
 

In love

Kategori: Hedda

Han är den finaste människan på hela jorden, och jag älskar honom så så mycket! Hans ögon & leende är CRAZY, och jag dog precis...

Inte Igen

Kategori: Allmänt

Hej! Nu sitter jag och väntar på att jag och mamma ska hämta vår mat på en kinesisk resturang. Åkte hem från cupen för ungefär en halv timme sen. Det gick inte så bra för oss men ja tycker vi spelade bra. Men sista matchen stukade jag min fot, och det gör så sjukt ont. Orkar inte de just nu. Men det finns inte så mycket jag kan göra än att vila den.

AIK cup

Kategori: Allmänt

Hej! Vid tre så hämtar Olivia upp mig på mörby eftersom att vi ska iväg på cup i Solna. Det blir förstå cupen på året så det blir kul! Men en sak är jobbig för mina inomhusfotbollskor är jätte konstiga och jag är väldigt känslig under mina fötter, så alltid efter cupen så bränns det under mina fötter typ resten av dagen. Men vi hör sen

Osminkad tjej...

Q/A

Kategori: Allmänt

Hello! Fick en fråga som jag tänkte svara på!
 
 
 
 
 
 
 
Jag spelar i Djursholm Indians f98 lag och vi spelar i 2 divisoner i 98 divisonen spelar vi i divison 1 och ligger 2a:a eller 4:a minns inte och sen spelar vi i 97 serien för kuls skull och där spelar vi i divison 3 och ligger 2:a!
 
Kram xx
 
 
 

Mitt Fina Lag!

Kategori: Anna

Ska gå på en tidig teknik träning nu, och senare en match på friberga alltså hemma match och jag är taggad som vanligt! Kommer hem och bloggar emellan såklart men nu vet ni ungefär vad jag gör idag och sen ikväll ska jag träffa Isabella som jag inte träffat på 100 år känns det som och det  blir kul!




 
 

Grattis William!

Kategori: Allmänt

Grattis min älskade lillebror. Du läser nogg inte det här men älskar dig fast du driver mig till vansinne.
 
 
SJUKT gammal bild på oss typ 3 år gammal men har inte så många andra på oss som jag kan hitta!

Dagens Outfit

Kategori: Hedda

Jeans ginatricot // linne hollister // cardigan ginatricot // skor Norge

Skolan

Kategori: Hedda

Hej! Nu sitter jag i skolan med Hannah och Madeleine. Vid tre idag får vi våra betyg. Orkar inte, men aja. Vi har håltimme nu men vi var inget att göra. Men vi hörs sen

Frågor om mig!

Kategori: Anna

 
Hur är du som person? 


Ärligt talat vet jag inte? 

Favorit djur och varför?
Hundar för dem ser ut som muffinsar tycker jag

Syskon? 
Stora syster (20 år) & 2 lillebrosor (12,8 (9 imorgon menmen) )

Vad får dig att le?
När någon får mig att känna mig speciell och CHILLBOX

Är du kär?
Nope!

Favoritfilm?
Just nu Lord of the Rings och Hobbit (ja jag är en liten LOR nörd ahah)

Singel?
Ja.
 

Favorit färg?
Vet inte!? typ grön!

Bästa skor?
Mina converse och mina jeffery campbell!

Hur klär du dig helst?
Spring Byxor, uggs och en stor munkjacka..

Vart bor du?
Djursholm(:

Hur lång är du?
155?

Favoritlåt/ar?
dance with me tonight-olly murs, they dont know about us-onedirection,over again-onedirection, och Believe-Justin Bieber

Årstid?
SOMMAR

Född?
3 Juni 1998

Blivit kysst?
ehm ser ni hur snygg jag är? såklart jag har blivit kysst? all day all night liksom,nee är fett forever alone men jag har blivit kysst!

Rädd för?
Mördare..

Bästavän/nära vän?
Har många fina vänner!

Finns det någon som gör dig extra lycklig?
Ja, Musik!

Hur blir du när du tänker på den du är kär i?
Är inte kär just nu men annars typ glad!

Hur gör du när du ska "piffa" upp stämingen när du umgås med den du tycker om?
fattar inte riktigt frågan men drar typ ett skämt fast folk skrattar aldrig förutom när dem tycker synd om mig..

Vad är det du tänker först på när du ser en kille?
Hur han beter sig mot andra typ hatar taskiga killar med för mycket självsäkerhet han ska va en snäll och go pöjk.

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar om vart du ska?
Oui Oui

Hur mår du just nu?

STRESSAD får betygen imorgon!

Hur mycket är klockan för tillfället?
20:57

Vad ska du göra nu?
Vet inte..?

Var du ärlig på alla frågor?
Yess!

2013 please be good to me

Kategori: Anna

Tjo! Skriver ett litet mobil inlägg här och såg att jag inte publicerade ett som jag skrev om min nyår så tänkte skriva hur mon nyår va här! David och hans familj kom till oss på förmiddagen och då åkte vi till pool/strand stället och badade eller jag badade inte för det va för kallt men vi va där ett tag och åkte sen hem och fixade oss och hade dålig hår och mink dag så det va bara kaos men plattade iallafall mitt hår men det blev inte ens platt och sminka mig bara lite,sen åt middag hoss oss och åt Ben and Jerry! På kvällen åkte vi ner till stranden där dem hade en konsert och fest typ och på tolv slaget va det massor fyrverkerier och efter typ en timme drog vi hem och dem åkte och jag och min syster kollade på bridesmaides men somnade båda. Inte världens mest spännande nyår men den va mysig

Pull Yourself Together

Kategori: Allmänt

Hejsan,
Förlåt för mitt senaste inlägg sov bara 3 timmar igår eftersom jag har så mycket jetlag och allting kändes bara dåligt men måste fokusera på det ljusa herregud jag är 14 år? mitt liv har knappt börjat!
Kapitel 26 är uppe nu på ( http://onebiebernovell.blogg.se ) så glöm inte att kika in där och lämna en fin kommentar!
 
Bilder från världens snällaste och finaste killar i Italien längtar efter att få träffa dem igen! ♥
 
 
 

Allting går bara dåligt just nu..

Kategori: Allmänt

Har haft en sån där dag där man bara vill bryta ihop i ett hörn och dö, är så sjukt stressad med allt just nu skolan, basketen och det känns som om jag är sämst på allt just nu..Som ni kanske märkt är inte min bloggning på top just nu men ska skärpa mig!
 
everyone has those days. they suck :(
 
 

Dagen innan skolan

Kategori: Hedda

Hej! Idag var jag på brunch hos Olympia med tjejorna. Hon hade lagat massa goda saker. Hon hade gjort amerikanska Pankakor med choklad i! Ni förstår inte va goda dem var! Sen skulle jag och Ebba ta bussen till till Djursholms torg för vi skulle fiska våra ögonbryn idag. Men så var bussen jätte försen så vi halv sprang från långängskolan till Djursholms torg. Men vi fick iallafall lite motion ;) sen var jag på spelar möte med fotbollen. Det var ungefär så min dag var. Imårn börjar skolan och jag vill bara gå under jorden. Orkar verkligen INTE!

Men hoppas ni har haft en bra dag innan skolan börjar :)

Julklappar

Kategori: Allmänt

 Här kommer delen där jag berättar om vad jag har köpt & fått under julen. Anna har börjat göra en men den kommer ut någon annan dag. Ljudet är väldigt dåligt så höj typ så mycket ni kan. Sen sätt på 720 hd för bättre kvalitet! Hoppas ni gillar de. Ser inte så vacker ut på videon men men, ni får stå ut :S
 
 

Jetlag kan gå ta sig!

Kategori: Allmänt

Hejsan, 
Känner mig som en död ko.. Imorse gick jag, Hedda och Ebba till kyrkan och gick på gudstjänsten för man måste gå 10 gånger innan konfermationsläger. Sen åkte vi till mig och hade vår mini jul och fick jätte fina presenter men Hedda har bilderna på dem som hon försökte lägga ut men det funkade inte för mitt internet är så trögt. Sitter i mina spring byxor och spring tröja nu så jag känner mig sportig hahah fast jag är lika lat som en snigel.Nu ska jag fixa mig lite och sätta på mig nåt annat och göra en video med mina julklappar/shopping från florida, Hoppas ni kommer gilla den och Hedda ska göra en likadan sen redigerar vi ihop men det kommer bli 2 videos!
 
 
Bjuder på en standard Ebba och Anna bild..
 
 
 
 

Middag hoss Ebba!

Kategori: Allmänt

Hola amigas,
 
Efter Hedda och jag pratat ett tag och bara chillat och tagit det lungt stack vi till Ebba och åt middag där åt en hemmagjord broccoli soppa med bröd som var himmelsk och sen en glass med typ havre saker som stekts i smör och kanel och det va också sjukt gott, tyvärr tog jag inga bilder för jag åt up allt så snabbt. Tack Ebba!
 
Fina Laget ( sitter i mitten bredvid Madeliene)
 

Borta Bra Hemma Bäst

Kategori: Allmänt

Tjeellouu,
Landade några timmar sen på Arlanda och flygresorna har vart hemska sov ingenting inatt blev åksjuk och blöö det va inte mysigt! När jag kom hem åkte vi direkt hem och först så gick jag runt och försökte hålla mig vaken för jag skulle 'äta lunch och hade inte ätit eller druckigt på nån av planen. Sen så sov jag en stund och vaknade precis och snart kommer Hedda wiee! Saknat henne och alla kompisar otroligt mycket!
 
 
 

Gallerian

Kategori: Hedda

Hej! Idag var jag och Ebba på gallerian i stan. Först hittade jag inga kläder medan Ebba hitta massor. Men så gick vi in på bik bok! Aaaa heaven! Dom har så fina kläder och mer en hälften var på rea. Och hela butiken är jätte stor, medan Täbys är jätte liten och bara helt kaos. Så dit ska jag åka varje gång det är shopping dags. I gallerian finns det som ett muffins ställe med nybakta muffins, och det finns typ 10 olika sortes med olika frostingar. Sen så tar man mjukgalss i, åå Gud va gott det va. Men jag och Ebba delade på en för vi skulle aldrig orkar va sin. Vi åt inte ens upp hela :P

Åker Hem idag!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Förlåt har inte hunnit blogga idag för jag har packat, och solat och badat ocg städat och allt sånt där. Snart ska vi äta en snabb lunch hoppa ini bilen och köpa glass och sen åka till flyggplatsen. Kommer först åka 8 och en halv timme till Dusseldorf och sen mellan landa där och åka vidare till Sverige! Vill inte hem men saknar alla kompisar mycket!
Jag kommer inte hinna blogga förren imorgon så ni får ha det så bra innan dess!
 

i just dont want to be one of his girls.. i want to be his one

Kategori: resor

Hejsan!
Fick sminket jag beställt från Sephora och älskar det, bättre än jag trott. Fick lite av det i julklapp men köpte lite själv också. Ska nogg göra ett seperat video inlägg om sminket för allt mitt andra smink och smink borstar var gammalt och äckligt och nästan allt var slut så ny har jag nytt smink och eftersom alla som känner mig vet att jag är sämst på att smink fast jag älskar det så kommer min syster som jobbat på sephora och kan mycket om smink lära mig lite ikväll hahah. Åkte till ett litet ställe som hade typ 3 affärer? nej men dem hade claires och då skulle jag köpa cody simpsons nya skiva men dem hade den inte så jag köpte.... en cody simpson örngott, ja jag är ganska onormal nu har jag Justin och Cody har bara Onedirection kvar i min lilla samling!
 
Bild på örngottet och sminket, kommer videoblogg med allt sen!
 
 
 
 

2012

Kategori: Allmänt

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Åkte en spontan resa till Oslo

Hur har ditt 2012 varit? Både bra och dåligt. Men det mästa har varit bra

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja, det känns som en ny start

Vem har du umgåts med mest? Olika

Blev du kär i år? Ja

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Det var någon gång i Juli tror ja. När jag fick Justin Bieber biljettet

Bästa köpet? Vet inte, har köpt många bra saker

Vad spenderade du mest pengar på? Onödiga saker som jag inte behövde, det ska ja inte göra i 2012. Jag ska faktiskt sluta ta med mitt kort så att ja inte köper massa onödigt

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? All around the world, Somebody that i used to know, Live while were young, White foxes, Swim good, call me maybe, Gangnam style

Bästa minnet från 2012? Många bra minnen, kan inte välja ett

Hur många kysste du? vet inte

Har du haft ett förhållande under 2012? No

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Att jag ska tro mer på mig själv

Vad önskar du att du gjort mer 2012?  Vad önskar du att du gjort mindre? Tränat mer, varit lite mer frammåt, inte brytt mig så mycket om vad andra tycker

Största musikaliska upptäckten? Har hittat så många bra låtar som ger så många minnen

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Det finns alltid saker som skulle kunna gjort de bättre, men de skriver ja inte här

Vad fick dig att må bra? Mina vänner, kan prata med dem om det är något :)

Vem saknade du? Min släkt 

De bästa nya människorna du träffade? Jag har helt ärligt inte träffat några nya i år. Inte några jag kommer på nu iallafall

 Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Ge inte upp 

Romme på sportlovet
Fredrikstad i sommras <3
Isaaaak
-
Cypern
fotboll
annas & mina bilder :*
-
-
-
<3
 
-
 
 
Stallet :)
oppdal
-
-
-
SPANIEEEN <3 
De här inlägget skulle kunna bli dubbelt så långt men ja tror inte ni orkar se mer! Men här är en del av 2012
 
 
 
 

I want to be your favourite hello and hardest goodbye

Kategori: resor

Hej, 
Idag ska vi bara ta det lugnt och åka och köpa några sista grejer. Hinner inte blogga så mycket just nu!

Amerikanska Pankakor

Kategori: Allmänt

Hej! Vaknade vid halv tolv och va fortfarande jätte trött då. Jag har typ bänt på mitt dygn för jag blir inte trött försen typ halv tre och så vaknar jag vid 12 - 13 på dagen. Inte bra! Men jag gjorde iallafall amerikanska Pankakor och nu ska jag plugga spanska. Det är redan mörkt ute och jag hatar att de blir så, men nu måste ja gå!

HAHA

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 

Sunny Day

Kategori: resor

Hej! Har haft en super skön dag! Vi åkte till pennincamp i keylargo och paddlade kanot runt det området i några timmar och låg och solade på kanoterna och det va verkligen sjukt varmt!? Sen åkte vi till en typisk southern style resturang Alabama Jacks och åt där, Det är en traditon att äta där en gång på varje resa hit. Sen kom vi hem och då hade mina uggs kommit fram och dem är så sköna, Fick ett par gråa som jag blev helt kär i. Nästan hela min familj är borta och spelar tennis så jag ska packa allt nu så jag kan njuta imorgon eftersom det är vår sista dag här.
 
Dålig bild på dem men dem är snyggare i verkligheten!

2 Januari

Kategori: Dagens Outfit

Hello! Är hos Ebba nu och vi hade spelat just dance. Har inte gjort så mycket idag, bara kollat på film. Men nu ska vi äta så hörs sen.

Jeans ginatricot // tröja Bikbok // stickad kofta ginatricot // skor Norge // väska longchamp // halsduk bikbok

 

2 dagar kvar i paradiset!

Kategori: Allmänt

Hej! Bara 2 dagar kvar om man ränkar med idag också!? Helt sjukt hur tiden gick, Har haft det riktigt skönt och tagit det lungt! Det värsta med att åka hem är att min syster åker då och kommer inte få see henne förren slutet av april..:(  Såg precis att ytp 3 av mina inlägg som jag skrev igår kom inte fram!? vet inte varför men här är ett!
 
 
jag 2 dagar sen på buccaner island
 
 

Bye bye 2012 and hello 2013

Kategori: videor